PeRole Forum

Totul despre role
It is currently 07 Sep 2010, 21:22

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
 Post subject: Re: Crâşma La Rola Reşapată
PostPosted: 07 Mar 2010, 22:23 

puteti face o hora. imi e sila de cacaturile voastre. am zis ce am avut de zis. avertismentul dat de mine e unul clar. dupa el, nu vor exista comentarii, doar pocnete. you better be water my friend...

@angelicstuff - habar nu am cine esti. dar mai bine ramai un nobody, un nick-name.

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 22:39 

Sti vorba aia:sunt prost ...dar cand ma uit in jur prind curaj....multumim ca existati domnu lepspuletz.Angelic "stuff" out

soz pt typo ...e intuneric in juru tastaturii si merg pe instinct cand tastez :)

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 22:59 
Mentally Ill

LepsuleT, mai uşor cu ameninţările că ne supărăm, că mai ştiam noi pe unul cu pumnii mei minte nu are care a dispărut în apus. Dacă nu putem păstra o limită a bunului simţ pe forum chiar mă faceţi nevoit să rog pe o persoană care se ocupă de moderare să vină pe-aici şi să arunce cu warnuri şi banuri în stânga şi-n dreapta ca să nu mai zică nimeni că am ceva personal cu respectivul, aşa că dacă doriţi să mai aveţi parte de "parţiala libertate" de a abera, a scrie ca fetiţele de 13 ani care-şi pun poze pe hi5 în lenjerie intimă sau ca analfabeţii doar pentru că sunteţi mai jmekeri, vă rog eu, mai uşor cu instigările la violenţă şi insultele gratuite că deja exageraţi, cât despre conversaţia de-aici, ar fi multe de spus, dar din păcate, ipostaza în care sunt mă face să mă simt nevoit să mă abţin.

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 23:09 

Lepsu, ai dovedit pt a multa oara ca esti fake and gay (n-o lua ad literam, look it up in the urban dictionary, am vazut ca nu prea te pricepi la metafore). Sti ca e o vorba, cand un om iti zice ca esti beat poate e nebun, da' cand mai multi iti zic ca esti beat poate ar fi cazu' sa te duci la culcare. Si alta chestie, nu ti se pare ca ameninti cam des cu bataia p'aici? Ce te faci daca se strang toti care citesc amenintarile tale si te trezesti cu vro surpriza? E un scenariu, zic si eu... Nu mai incerca sa faci pe elevatu' facandu-i pe altii animale si facand amenintari cu bataia, n-o sa zica nimeni "mama asta e periculos, cred ca e tare", ba din contra... Screamer ti-a descris destul de obiectiv cum stau lucrurile, "no pun intended", dar tu continui cu crizele de megalomanie.

Ca sa sumarizam, daca te imbraci ca un astronaunt nu inseamna ca si esti astronaut.

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 00:14 

Mavone, azi am avut o discutie cu Scorpio. Mi-ar parea rau sa-mi retrag tot ce am zis acolo, vazand ca tii partea acestor pufuleti si punandu-ma tot pe mine, ca de fiecare data, cap de afis. Sorry man, its still your choice! Asfalt voi fi avut la indemana cat cuprinde prin Bucurestiul asta bolnav, cu si fara voi ;)

Stupize, stupize a la Minotaur ? Bring it on, you and your cockie friends ;) I may not get far, I know my limitation, but sure I will lend ugly marks on someone`s physique. Although I hate my dark-side, the RUSH is WEAAAKKKEEDDD ! :D

Angel-radios, calci pe aceleasi urme ca si ceilalti. Jignesti si esti cockie de dupa monitor. Ca si cand eu m-as fi adresat vreodata tie pana acum sau am avut ceva de impartit, mai ales ca nici nu stiu cine esti. 10x! Mavone, you are a real deal (again!).

Asa ca dati bice, mancati cacat, continuati sa ma vorbiti pe la spate, sa ma jigniti si buba se va sparge cu siguranta. Deja am ajuns sa-mi doresc sa se intample. Ceea ce e trist... foarte trist. Dar hei, ceva trebuie sa facem cu atata energie de dupa sarmale.

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 13:07 

Oameni buni, hai sa incercam sa revenim la disctutii mai constructive, nu cred ca forumul acesta a fost facut ca sa discutam despre preferintele vestimentare ale participantilor.
2 observatii:
- @Screamer - chiar nu ai dreptul sa ii spui lui LepsuleT cum sa se imbrace...
- @LepsuleT - mai calm :D

Hai mai bine sa incercam sa fim constructivi, sa ne gandim la niste actiuni pentru la vara, sa alegem niste trasee, etc, cred ca ar fi o mai buna investitie de energie.

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 13:24 

Location: acolo unde domneste prafu', nesimtirea si ambuteiaju'
eu nu pot decat sa constat ca s-au incins creierii prin capetele unora/altora ... lipsa miscare? hormoni in exces?
iesiti ''la naiba '' (ca sa nu zic alt cuvant, ca nu am nevoie de bezmetici >:) ) pe undeva si descarcati-va de ''energiile creatoare'', dansati, face-ti sport, unora se pare ca le trebe si de ala de casa, dar se pare ca .... nu aveti tupeu sau cu cine, atunci, mergeti pe ''mana ursului'' >:D<
nu de alta, dar vine dracu' primavara si caldura si o prinda herastraul miros de cocina de vieri, in loc de flori si verdeata 8-}

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 13:32 

mda...

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 15:38 

Recunoasteti personajul?

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 15:58 

comentariile sunt geniale :))

uite quote din "intelepciunea poporului":gramps: (aka comentarii de pe youtube) :

Quote:
the more you complain the more people are gonna fuck with you

cry me a river >:)

LE: @daniel, incearca sa citesti ce se discuta inainte sa faci "observatii" ;)

Profile  

PostPosted: 08 Mar 2010, 16:52 

Location: acolo unde domneste prafu', nesimtirea si ambuteiaju'
cand am spus unora/altora nu m-am referit numai la lepsulet, era vorba de toti cei implicati in perpetuarea unei stari de fapt care este daunatoare ochilor ce citesc paginile acestui forum >:D<
la naiba, perpetuati altceva in alta parte, cele postate mai sus dovedesc lipsa de ocupatie >:)

Profile  

PostPosted: 09 Mar 2010, 12:38 

ati suparat baiatul...

Profile  

PostPosted: 15 Mar 2010, 10:00 

Daca tot s-au linistit spiritele ... sa incercam sa uitam certurile si sa fim creativi :) .
Lasati-l pe Lepsu in lumea lui ... e normal sa se lupte cu morile de vant... sunt doar in capul lui .
Iar noi ceilalti ar trebui sa incetam sa mai facem comentarii ca oricum el vede tot monstri fioroshi in loc de mori de vant.
In terminologie stiintifica se keama paranoia.
Mai degraba zic sa va curatzati rulmentii sa lustruiti ghetele... oficial primavara vine si e timpul sa ne dam pe role ... eu am inceput de duminica prin Poli :) .

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 2 hours [ DST ]