Mavone wrote:
...şi cere idurile de mess la toţi utilizatorii de pe forum cu nume de fată.
Ei ca sa vezi unde era durerea

De parca de asta va foote pe voi grija

Cumva sunt "puicutele" grupului de "adevarati pe role" ?

Oh, gush ! My mistake ! Here, take a cookie. By the time you`ll finish eating it, you`ll feel right as rain.
Draga Mavone, stilul in care ii iei la bascalie pe altii din interior/exterior deranjeaza. Si tu si Gabi (@scorpio666 - nu ai decat sa te superi, dar... na, tu oricum esti scarba

aici mai mult te alintam, si oricum m-ai batut cu crosa suficient, sa ma revansez si eu

) ati facut acelasi lucru: vorbe aruncate asa de sus la modul: "Ia ma-i duva`n poola mea ca sunteti fraieri. Uite aici tata cunostinte la greu... Asa se face, nu voi, fraieri cu motz!" Atat doream sa-ti atrag atentia. Intelege si tu, macar atat, si oi intelege si eu atunci la randul meu. Sau nu !

Ah, @minator - ce ziceai de ass kissing ? Dude, esti departe rau de tot... Oi fi tu bun pe rotile, dar gura aceea nu ti-o poti tine si pace. Ce noroc ca nu sunt baietas de cartier sau mai rau, cum zicea @GSM, parafrasez, "de la munte"

AHAHAHAHA! Da`ma dreaq de "bucurestean" ce esti cu sange albastru (macar de ai sti ce e ala), Mitza !!!

Hai sa fiti iubiti ! Ca eu numai suporteri am, vad. Cred ca si daca ma c_c ar avea unu` de comentat ceva (mai la stanga, mai la dreapta, da` ce cu hartia aceea de "carbon", da` cate suluri iti cumperi ma !?, da` tu nu stii neica inca sa te stergi cu asta, etc.). Hai poate ma si amenintati cu interdictie in parcuri... m-as tavali de ras.

Nu de alta, dar daca tot is "itan", imi cupar si topoare sa ma poci draga apara de sportivii rai, amenintatori.