Ok, o idee ce mi-a venit, ca tot am discutat despre aceasta aniversare. Cum o vad eu... Sau daca nu in cazul evenimentului asta, atunci putem proceda asa macar la un interval dat (1 pe luna).
Tot ziceam de cei care sunt bucurosi sa participe si sa reprezinte miscarea pe role si ca membrii actuali/viitori activi sa cotizam pentru diverse proiecte pe care le avem in vizor.
Ce am putea face cu o suma respectiva, pe langa alte materiale promo, echipamente de semnalizare (veste reflectorizante), walkie talkie, porta-voce, etc. ? Pai uite, am putea, la un interval dat, estimand un cost (poate si cu ajutorul unor mici sponsori, pt ca nu vorbim de sume enrome aici) sa cumparam tricouri, diverse marimi (S, L, M) pe o culoare comun acceptata ca sa ofere un contrast puternic, tricouri care sa le putem oferi si celor noi veniti, tricouri care sa le purtam in timpul turului, prin care sa definim ca suntem un grup aparte si nu PESTRIT (mama ce geaca de vinilin mi-am tras, sau ce tricou nike ti-a eu sa moara dusmanii tai). Aceste tricouri sa ramana in posesie celui care l-a purtat si sa se bucure de el, hai sa-l numim: uniforma (un termen comun acceptat, cel putin pentru cei dintre noi care au prins soimii si pionierii de coada

). Un tricou de calitate (bumbac 100%) simplu (fara zorzoane)... pe care sa inscriptionam un logo ales de catre noi (daca nu este deja unul hotarat - nu mai stiu ce s-a intamplat, era deschis un topic cu asta), plus date de contact, gen: adresa paginii oficiale, forum, face-book, youtube, ce idei ne mai vin.
Nu mi se pare deloc o idee rea sau o putem imbunatati, etc. E doar un punct de plecare, pot fi mai multe ramificatii aici in procedura respectiva.
Acu, pentru care vreti sa fiti retarzi si sa veniti cu commenturi de kkt sau gen nenea gica-contra care nu are nici o idee, mai bine flexati-va-ti muschii tamplei pe un meci de fotbal o bere si un hamburger sau "whatever that hurts you the most".
Hai cu spor. Aaaa si btw, unde faceti revelionul, sau sarbatorile de iarna ? Acum, ca tot incepe sa ninga, sa bubuie, etc.

Scorpie, daca o mai tine multe asa (si cred ca tu esti de vina, ai bagat tu o stramba sus) o sa facem turul cu opturi pe gheata, la patinuar). Razi ! Ce-ti pasa tie... scorpie batrana ce esti